review kerntalentenanalyse

review kerntalentenanalyse

Ik ben zeer blij met de kerntalentenanalyse. Het was fijn om, wanneer ik echt vast zat, deze analyse te laten doen. De kerntalentenanalyse bracht me namelijk terug bij alles wat vroeger vanzelf leek te gaan. Enkele voorbeelden hiervan zijn dat ik heel graag sportte, graag sociale contacten aanging en creatief bezig was.
Voordat ik de analyse liet doen kon ik hier niet meer bij. Ik zag alleen nog maar wat ik niet kon en had het gevoel elk stukje van mezelf ver achter mij gelaten te hebben. Zo ver dat ik me niet eens meer kon inbeelden wie ik eigenlijk was.
Door de kerntalentenanalyse kreeg ik terug een beetje voeling met wie ik oorspronkelijk was, waar ik energie uit haalde en wat ik nodig heb om mij weer beter te voelen. Het gaf me ook inzicht in hoe het kwam dit ik zover afgedwaald was van wie ik werkelijk ben. Ik heb nog een hele weg te gaan, maar de kerntalentenanalyse is voor mij wel een soort van handleiding naar het terugvinden van mezelf en de dingen waar ik plezier en energie uithaal.

Ik ervoer het contact met Maureen zeer fijn. Ik had het gevoel dat zij echt betrokken, geïnteresseerd en professioneel was.