Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen zijn.
-George Elliot-

Hoe was de ervaring van enkele ‘gehatchte’ analysees?

VERBAZINGWEKKEND!

Jaren was ik internationaal werkzaam… ik reed en vloog van hot naar her, verhuisde in die tijd 3 keer, kreeg 2 prachtige zonen en dit alles zonder problemen en dan plots nek-en rugklachten … zo erg dat ik niet meer in staat was in de auto te zitten, daar zat ik dan … lopend van de ene dokter naar de andere chirurg want ik wou snel weer aan het werk. Quick fix en weer doorgaan, maar dat ging niet en op een dag wees iemand me erop dat ik misschien wel opgebrand was en moest werken aan mijn geestelijke gezondheid. Geestelijke gezondheid, wat was dat? Maar omdat ik geen andere optie had en toch weer vooruit wou kwam ik bij yoga terecht en bij een coach. Als een hoopje ellende zat ik daar, niet weten wat ik zou doen zonder een internationale carrière… Huilend dat ik niet wist waar ik nog goed in was en toen zij die coach dat ik misschien eens een Kerntalentenanalyse moest laten doen en zo…kwam ik bij Maureen terecht.
Ondanks het feit dat ik heel kritisch was en ook een kei ben in het manipuleren van alle testen die ik in het verleden moest doen voor allerlei werkgevers bleek dit bij de kerntalenten niet mogelijk te zijn. Ik dacht, tja als ik nu zeg dat ik graag met lego speelde, dan zal er wel komen uitrollen dat ik architect moet worden… (gaap).  Nee deze test, was totaal anders… het was een avontuur op zich omdat alle herinneringen uit mijn verleden spontaan naar boven kwamen. Super benieuwd was ik naar het resultaat.
En toen was er die dag, Maureen kwam langs en de resultaten werden besproken.
Van de ene verbazing rolde ik in de andere… en waar ik eerst nog kritisch was en tegen Maureen zei dat het resultaat 80% klopt (wat ze overigens zeer laag vond), ben ik nu een aantal maanden verder en kan ik zeggen dat het resultaat voor 100% klopt.
Ik weet nu waar ik gelukkig van word, en als ik keuzes moet maken, kijk ik naar mijn analyse en maak ik op basis van mijn KernTalenten een keuze. Een aanrader en geschenk voor iedereen!!
Maureen, dank je om deze fantastische reis met mij te hebben ingezet.

Inge
Zelfstandig Businessconsultant
41

Zo verhelderend

Dag Maureen. Ik heb mijn analyseverslag al enkele keren opnieuw gelezen en herken mezelf echt in alles. Als ik terugdenk aan situaties, begrijp ik nu pas waarom er conflicten waren of waarom ik zo gereageerd heb.
Ik ben echt heel erg blij dat ik deze analyse gedaan heb, het verklaart ontzettend veel en ik ben er zeker van dat ik hier in de toekomst vaak op ga terugvallen.
Luna (studente, 23 jaar)

Luna
23

Dank U!!

Dikke dank u, Maureen! Het is heel lang geleden dat ik L.  nog zoveel energie, enthousiasme en positiviteit heb weten uitstralen!
Ze heeft heel veel dingen bevestigd gekregen (en ik ook als ik haar zo hoorde) zoals: moeilijk aanvaarden van gezag, haar empathisch vermogen, zelfstandig dingen uitbouwen zonder team. Ze was wel geschrokken van haar sterke creativiteit, terwijl ze altijd dacht dat dat niet zo was, – en hoe er toch heel veel gedachten en beslissingen al gaan in de richting van haar KernTalenten enzo. Ja, ze was heel aangenaam verrast. Nu nog de juiste dingen bijeen klutsen voor haar omelet!
Maar er zijn echt dingen getriggerd nu. Er was in elk geval enorm enthousiasme en positiviteit. Het deed echt deugd haar terug zo te horen!
Nu zal ze alles even laten bezinken en opleidingen en beroepskeuzes e.d wel door een andere bril bekijken. Ik hoop zo dat ze haar draai en haar passie nu eindelijk kan vinden.

mama van een geanalyseerde studente

SUPERBLIJ!

Ik ben echt superblij en heb een heel goed gevoel van onze namiddag. Ik (en mijn ouders) kijken uit naar het analyseverslag en de verdere coaching.

Tinneke
Studente
19

Een echte eye opener

Bedankt ook nog voor alles, ook nog voor het lijvige verslag, het is een echte eye opener, zeer leerrijk. Zoals je zei, zal ik het meermaals moeten lezen. Het lijkt me een goed idee om daarna toch nog eens af te spreken.

Kim
Digital Marketeer and Event Manager
44

Unieke zelfbewustwording!

Kerntalenten analyse… ik werd erdoor getriggerd en met een bijna afstuderende dochter in huis, vond ik dit iets heel mooi om haar cadeau te geven…
Dat je kind zo snel mogelijk in het leven de juiste keuzes kan maken door zichzelf zo goed mogelijk te kennen en zich bewust te zijn van alle talenten die sluimeren of reeds duidelijk aanwezig zijn, is natuurlijk iets dat elke ouder wenst voor zijn of haar kind.
Het klikte meteen met Maureen en na de test werden er, zo te horen, hele mooie en uitvoerige gesprekken gevoerd.
Mijn dochter kreeg inzicht in het waarom ze bepaalde studie-en andere keuzes gemaakt heeft in haar jeugd en waarom ze ook tegen dingen aanloopt, waar ze energie uit zal halen en wat haar (te veel)energie zal kosten om er voldoening uit te halen, maar vooral hoe ze door het op de juiste manier inzetten van haar sterke en minder sterke kerntalenten een mooi evenwicht kan creëren tussen werk en vrije tijd om zo in balans te kunnen zijn met zichzelf.
Er kwamen toch wel heel verrassende zaken uit de test én het analyse gesprek en het verslag hebben we echt wel meerdere keren gelezen om alles goed binnen te laten komen. Sommige dingen waren zeer herkenbaar maar over andere dingen ging er een wereld voor ons open!
Nu ze echt weet ‘what makes her tick’, ben ik ervan overtuigd dat ze een leidraad gevonden heeft die ze op elk moment kan raadplegen en die haar zal helpen bij het maken van alle verdere keuzes, zowel op professioneel vlak als privé, hobby’s etc.
Dankjewel Maureen, voor dit stuk zelfbewustwording en zelfinzicht! Het heeft haar deugd gedaan!

Anja
mama van afstuderende studente

Een echte aanrader!

De KernTalentenanalyse gaf me heel wat inzichten in het (professionele) parcours dat ik tot nu toe aflegde, en schept ook duidelijkheid over de richting die ik uit wil gaan.
Maureen is gepassioneerd, geeft vertrouwen en neemt haar tijd voor je.
Een echte aanrader, niet alleen op het moment dat je ‘vast zit’, en niet meer weet welke richting uit te gaan, maar ook in een eerder stadium, net om te voorkomen dat je vast komt te zitten.

Katrien
Sales en Marketing Manager Belux Cinemien, filmindustrie
42

Kortom , een echte aanrader

Kortom , een echte aanrader voor iedereen . Correcte analyse en zeer bruikbaar. Beter laat dan nooit , maar adviseer toch om indien mogelijk er vroeg mee te starten. Een onderbouwd degelijk gereedschap waar je je toekomst mee kan bepalen en mogelijke valkuilen mee kan vermijden !

Marc Denis
Ondernemer
54 jaar

De max!!!

Dag Maureen. Ik had totaal geen idee wat te verwachten toen ik een afspraak bij je maakte. De eerste keer was wat onwennig en wist niet goed welke richting het uitging, maar je stelde me vrij snel op mijn gemak. Toen ik mezelf onder de vorm van kaarten op de tafel zag liggen, vond ik het heel fascinerend. Dit was ik (dit BEN ik)!!! Het deed me deugd dat ik mezelf erin herkende. Later die dag dat ik het liet bezinken, vielen zoveel puzzelstukjes in elkaar. Daarom had ik zus en zo gereageerd en beslist in mijn leven. Ook nadat alles voorbij was, bleef je me ideeën doorsturen waar ik verder mee kon. Ik dank je dan ook superhard voor je steun. Ik raad dit iedereen aan, zeker tieners. Dit zou een verplicht onderdeel moeten worden op scholen wanneer kinderen op het punt staan te kiezen. Het zou (ons) leerkrachten veel hulp bieden.
DANK U!!!!

Sofia
leerkracht
40

Go for it!

Dankzij de kerntalenten analyse kreeg ik bevestiging over wat ik diep vanbinnen wel al wist. Toch had ik deze bevestiging nodig om verdere stappen te kunnen ondernemen. Na de analyse ben ik ook meteen in actie geschoten. Door de duidelijkheid die je krijgt heb je ook meteen een pak energie en kan je vooruit denken.

Maureen neemt uitgebreid de tijd om alles in kaart te brengen, wat een heel leuk gevoel geeft. Je werkt samen in een huiselijke sfeer waardoor je je ook meteen op je gemak voelt, heel erg fijn.

Kortom, Maureen ziet mij in een volgende fase van mijn loopbaan wellicht terug! Dikke merci Maureen, you rock!

Eva
Marketing en communicatiemedewerker
24

Een ouderavond in Sint-Michielscollege Brasschaat

Een ouderavond in Sint-Michielscollege Brasschaat bracht ons in contact met 2hatch en de KernTalentenanalyse.
Onze zoon was direct geïnteresseerd om hieraan deel te nemen.
De manier waarop 2hatch (Maureen) dit heeft aangepakt is zeer professioneel. Ze neemt de tijd, doet dit grondig en is enthousiast en gedreven.
De kerntalenten die we ontdekt hebben via deze analyse zijn vaak herkenbaar, maar ook soms heel verrassend en erg interessant. Het verslag is grondig opgesteld en persoonlijk en zullen we (kunnen) gebruiken voor het leven. Binnen een 2-tal jaren schrijven we ons in voor het diepte-interview om later een goede verdere studiekeuze te maken.
Kortom een kleine investering voor een boeiende levensweg!
Bedankt Maureen.
De rest van de familie volgt nog.

Elias Esquenet
Student Secundair Onderwijs (Latijn-wiskunde 5)
15 jaar

Voltreffer

Een voltreffer van een ervaring.
Wie had kunnen denken dat de kerntalentenanalyse en bijhorende begeleiding zoveel duidelijkheid zouden brengen. Het was een voltreffer ! Heerlijk om te zien hoe de analyse haarfijn aangaf waar de sterktes van onze zoon zaten. Door ze daadwerkelijk te zien en de relatie tussen de sterktes aan te tonen, kreeg hij vleugels! Dit totaalconcept geeft jongeren een tastbaar inzicht over zichzelf en draagt ontzettend bij aan zelfzekerheid en beslissingskracht. De analyse heeft dan ook al veel dienst gedaan en niet enkel bij het bepalen van een juiste studiekeuze maar vooral ook in het begrijpen van de ‘core’ van de persoonlijkheid. Wanneer je jezelf beter begrijpt kan je uiteraard ook veel betere beslissingen maken op allerlei vlak.
Bedankt Maureen voor de fantastische aanpak.
Het ei is gelegd en het lijkt er sterk op dat de vleugels erbij geleverd werden 😉
Mama van de student op zoek naar studiebegeleiding

De Maeyer Inge
48

Onze zoon

Dag Maureen,
Wij zijn bij u langs geraakt op aanraden van onze schoonzus omdat onze zoon na een eerste half jaar ICT compleet in de put zat door de examenuitslagen met Kerst. Na samenspraak met de universiteit en een switch naar economische wetenschappen die ook volledig tegen viel, keerde hij steeds meer in zich zelf, zat meer en meer achter zijn computer, wou niet meer met ons praten, ging naar zijn examens zonder te studeren en ik zag hoe hij verder en verder in een depressie zonk. Toen we, ten einde raad, bij u kwamen en hij na een zeer lang gesprek met u iets opgeluchter thuis kwam, kregen wij een beetje hoop. Na het tweede gesprek en een bijna 50 bladzijden rapport, kwam er echter nog niets uit de bus waar hij goed in zou kunnen zijn. Wij zonken met zijn drieën weer dieper weg. Maar u gaf niet op, drong aan op nog een gesprek en na 2 dagen kwam er een mail : puzzelstuk. Na nog een lang telefonisch gesprek met onze zoon kwam het vermoedelijke besluit : hoogbegaafdheid. Met een doorverwijzing en verdere testen. Opeens klopte het hele plaatje en viel alles op zijn plaats. Mijn lethargische zoon herleefde en heeft zelf een afspraak gemaakt. Heeft nu een vakantiejob en kan weer lachen en wij, wij herademen. We weten nog niet wat er gaat gebeuren maar we hebben weer hoop en moed en dat heeft u ons gegeven! Dus daarom dank u, uit het diepste van mijn hart. Voor uw volharding, het feit dat u hem serieus bleef nemen en niet opgaf te zoeken naar een oplossing voor zijn probleem waar wij niet konden helpen. Dank u voor uw professionele aanpak, uw expertise, uw inlevingsvermogen en het respecteren van ieders gevoelens.
Met vriendelijke groeten. Chris

Chris
Bediende
56 jaar

(her)nieuw(d) vuur

Ik heb Maureen gecontacteerd na 2 mislukte jaren aan de universiteit; niet omdat ik erin geloofde, maar omdat mijn moeder dat wel deed en ik vond dat dat wel het minste was wat ik kon terugdoen voor die 2 jaar onderhoud die uiteindelijk voor niets waren geweest.
Bij aankomst voelde ik me meteen op mijn gemak bij haar en ze vond het ook niet erg dat ik en achteraf ook mijn vader wat kritischer tegenover deze manier van werken stonden. Tijdens de bespreking van mijn resultaten en de uitleg ervan aan mijn ouders, herkende ik ook veel trekken waarvan ik eigenlijk al wist dat ze aanwezig waren (zoals ik in andere reviews ook al las). De bevestiging ervan was echter zeer belangrijk en ik vond het op deze manier ook makkelijker om aan mezelf en mijn ouders duidelijk te maken wat ik wil.
Mijn derde jaar is nog niet begonnen, maar ik ben al zeer blij met de resultaten van mijn ontmoeting met Maureen. Ik heb opnieuw goesting om te starten aan een opleiding en ben blij dat ik mezelf daarbovenop heb teruggevonden en nu door haar hulp ook iets ga doen wat bij me past en me interesseert in plaats van me in te zetten voor iets waar ik geen moeite voor kan opbrengen omdat het me niet ligt.

Ruben Wouters
Student
19

Een must voor iedereen die wil ontwaken en ontdekken wat de magnetische samenhang is van al zijn/haar prachtige kerntalenten.

Wie naar binnen kijkt, ontwaakt! Het onbewuste dat bewust mag worden. Maureen maakt je bewust van je Full-Potential. Zij gaat voor de extra mile, ze geeft, verdiept zich en raakt je tot in je essentie. Kortom…een aanrader! Bedankt om te zijn wie je bent. Caroline xxx

Caroline Dobbeleir
Coach/trainer
43 jaar

Opgelucht en hoopvol. Zo blij dat ik dit gedaan heb, een aanrader!

Plots worden handelingen en gedrag uit het verleden duidelijk door de juiste interpretatie die je eraan kan geven.
Begrijp je waarom je tegen bepaalde zaken aanloopt. Via een juiste omkadering vallen puzzelstukjes op hun plaats.
Dit werkt enorm bevrijdend, alsof er een last van je schouders valt.

Via deze analyse, krijg je meer inzicht in jouw afgelegde parcours. Zie je beter de verbanden tussen wie je bent, wat je deed/doet, waarom je van iets gelukkig wordt. Een uitstekend hulpmiddel om richting te geven aan een leuker en zinvol leven… een leven dat bij jou past!

Een prettige kennismaking met Maureen én met jezelf in een ongedwongen sfeer.
Het gesprek met haar is oprecht, warm en ontwapenend. Ze neemt de tijd en je krijgt kwaliteit.

Vera
Bediende
45

Een positieve, leerrijke ervaring

Maureen heeft uitgebreid de tijd genomen voor de analyse. De bijkomende tips en informatie waren verhelderend. Ik kan me helemaal vinden in het resultaat en ben overtuigd van de betrouwbaarheid.
Het was een positieve en leerrijke ervaring waarbij ik meer inzicht in mijzelf heb verworven. De opgedane kennis zal zeker nog van pas komen bij toekomstige beslissingen in mijn leven.
Een echte aanrader!

Bart
42

Schrijf hier over uw ervaring met 2hatch!

Verplicht veld

Wat is uw naam?
Wat is uw leeftijd?
Wat is uw job?
What do you think about us?
© 2hatch | Leopoldslei 209 | 2930 Brasschaat | Tel: +32(0)4 75 39 83 02 | E-mail: maureen@2hatch.be | Website by Procor | GDPR