Unieke zelfbewustwording!

Unieke zelfbewustwording!

Kerntalenten analyse… ik werd erdoor getriggerd en met een bijna afstuderende dochter in huis, vond ik dit iets heel mooi om haar cadeau te geven…
Dat je kind zo snel mogelijk in het leven de juiste keuzes kan maken door zichzelf zo goed mogelijk te kennen en zich bewust te zijn van alle talenten die sluimeren of reeds duidelijk aanwezig zijn, is natuurlijk iets dat elke ouder wenst voor zijn of haar kind.
Het klikte meteen met Maureen en na de test werden er, zo te horen, hele mooie en uitvoerige gesprekken gevoerd.
Mijn dochter kreeg inzicht in het waarom ze bepaalde studie-en andere keuzes gemaakt heeft in haar jeugd en waarom ze ook tegen dingen aanloopt, waar ze energie uit zal halen en wat haar (te veel)energie zal kosten om er voldoening uit te halen, maar vooral hoe ze door het op de juiste manier inzetten van haar sterke en minder sterke kerntalenten een mooi evenwicht kan creëren tussen werk en vrije tijd om zo in balans te kunnen zijn met zichzelf.
Er kwamen toch wel heel verrassende zaken uit de test én het analyse gesprek en het verslag hebben we echt wel meerdere keren gelezen om alles goed binnen te laten komen. Sommige dingen waren zeer herkenbaar maar over andere dingen ging er een wereld voor ons open!
Nu ze echt weet ‘what makes her tick’, ben ik ervan overtuigd dat ze een leidraad gevonden heeft die ze op elk moment kan raadplegen en die haar zal helpen bij het maken van alle verdere keuzes, zowel op professioneel vlak als privé, hobby’s etc.
Dankjewel Maureen, voor dit stuk zelfbewustwording en zelfinzicht! Het heeft haar deugd gedaan!