VERBAZINGWEKKEND!

VERBAZINGWEKKEND!

Jaren was ik internationaal werkzaam… ik reed en vloog van hot naar her, verhuisde in die tijd 3 keer, kreeg 2 prachtige zonen en dit alles zonder problemen en dan plots nek-en rugklachten … zo erg dat ik niet meer in staat was in de auto te zitten, daar zat ik dan … lopend van de ene dokter naar de andere chirurg want ik wou snel weer aan het werk. Quick fix en weer doorgaan, maar dat ging niet en op een dag wees iemand me erop dat ik misschien wel opgebrand was en moest werken aan mijn geestelijke gezondheid. Geestelijke gezondheid, wat was dat? Maar omdat ik geen andere optie had en toch weer vooruit wou kwam ik bij yoga terecht en bij een coach. Als een hoopje ellende zat ik daar, niet weten wat ik zou doen zonder een internationale carrière… Huilend dat ik niet wist waar ik nog goed in was en toen zij die coach dat ik misschien eens een Kerntalentenanalyse moest laten doen en zo…kwam ik bij Maureen terecht.
Ondanks het feit dat ik heel kritisch was en ook een kei ben in het manipuleren van alle testen die ik in het verleden moest doen voor allerlei werkgevers bleek dit bij de kerntalenten niet mogelijk te zijn. Ik dacht, tja als ik nu zeg dat ik graag met lego speelde, dan zal er wel komen uitrollen dat ik architect moet worden… (gaap).  Nee deze test, was totaal anders… het was een avontuur op zich omdat alle herinneringen uit mijn verleden spontaan naar boven kwamen. Super benieuwd was ik naar het resultaat.
En toen was er die dag, Maureen kwam langs en de resultaten werden besproken.
Van de ene verbazing rolde ik in de andere… en waar ik eerst nog kritisch was en tegen Maureen zei dat het resultaat 80% klopt (wat ze overigens zeer laag vond), ben ik nu een aantal maanden verder en kan ik zeggen dat het resultaat voor 100% klopt.
Ik weet nu waar ik gelukkig van word, en als ik keuzes moet maken, kijk ik naar mijn analyse en maak ik op basis van mijn KernTalenten een keuze. Een aanrader en geschenk voor iedereen!!
Maureen, dank je om deze fantastische reis met mij te hebben ingezet.