(her)nieuw(d) vuur

(her)nieuw(d) vuur

Ik heb Maureen gecontacteerd na 2 mislukte jaren aan de universiteit; niet omdat ik erin geloofde, maar omdat mijn moeder dat wel deed en ik vond dat dat wel het minste was wat ik kon terugdoen voor die 2 jaar onderhoud die uiteindelijk voor niets waren geweest.
Bij aankomst voelde ik me meteen op mijn gemak bij haar en ze vond het ook niet erg dat ik en achteraf ook mijn vader wat kritischer tegenover deze manier van werken stonden. Tijdens de bespreking van mijn resultaten en de uitleg ervan aan mijn ouders, herkende ik ook veel trekken waarvan ik eigenlijk al wist dat ze aanwezig waren (zoals ik in andere reviews ook al las). De bevestiging ervan was echter zeer belangrijk en ik vond het op deze manier ook makkelijker om aan mezelf en mijn ouders duidelijk te maken wat ik wil.
Mijn derde jaar is nog niet begonnen, maar ik ben al zeer blij met de resultaten van mijn ontmoeting met Maureen. Ik heb opnieuw goesting om te starten aan een opleiding en ben blij dat ik mezelf daarbovenop heb teruggevonden en nu door haar hulp ook iets ga doen wat bij me past en me interesseert in plaats van me in te zetten voor iets waar ik geen moeite voor kan opbrengen omdat het me niet ligt.